The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 18:29
Też pozwolę sobie ocenić naszych piłkarzy:
Pawełek - 9 bezbłędnie , jakby nie on przegralibyśmy wyżej.
Branco - 5 przyzwoicie, na początku kilka złych zagrań ale już w drugiej połowie lepiej
Cleber - 7 myślę że nie popełnił większych błędów
Bunoza - 6 też przyzwoicie
Pietia - 4 początek niepewny , później nieco lepiej , przy bramce tak bardzo nie zawinił
Małecki - 4 pierwszy raz w tym sezonie kiedy Mały próbuje grać zespołowo i za to plus ale okrzyki na Branco niepotrzebne zresztą nie zawsze obrońca będzie na pełnej szybkości biegł do przodu a Mały musi widzieć to a nie grać w ciemno
Sobol - 6 dużo walczył , myślę że poprawny występ
Garguła - 7 cieszy powrót w przyzwoitej formie
Boukhari - 7 tez dużo się napracował , często pokazywał się do gry, był bardzo aktywny
Paljic - 4 pierwsza połowa lepsza ,druga nieco słabsza
Paweł Brożek - 2 rozczarował mnie , za mało pracował a kiedy dostał dobrą pikę to źle ją przyjmował , brakowało mi w tym meczu wysuniętego napastnika .
Rios , Łobo, Żuraw - za krótko grali by móc ich jakoś ocenić.
Ogólnie gra nasza nie była najgorsza ale za mało stwarzaliśmy sytuacji podbramkowych, Górnik w drugiej połowie praktycznie miał jedną sytuację i strzelił jedną bramkę . Krótko mówiąc - liga będzie ciekawsza, te drużyny które teraz tracą mało punktów jeszcze będą mieć spadki formy a wtedy Wisła,Amica i Legia dojdą do głosu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów