|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też pozwolę sobie ocenić naszych piłkarzy:
Pawełek - 9 bezbłędnie , jakby nie on przegralibyśmy wyżej. Branco - 5 przyzwoicie, na początku kilka złych zagrań ale już w drugiej połowie lepiej Cleber - 7 myślę że nie popełnił większych błędów Bunoza - 6 też przyzwoicie Pietia - 4 początek niepewny , później nieco lepiej , przy bramce tak bardzo nie zawinił Małecki - 4 pierwszy raz w tym sezonie kiedy Mały próbuje grać zespołowo i za to plus ale okrzyki na Branco niepotrzebne zresztą nie zawsze obrońca będzie na pełnej szybkości biegł do przodu a Mały musi widzieć to a nie grać w ciemno Sobol - 6 dużo walczył , myślę że poprawny występ Garguła - 7 cieszy powrót w przyzwoitej formie Boukhari - 7 tez dużo się napracował , często pokazywał się do gry, był bardzo aktywny Paljic - 4 pierwsza połowa lepsza ,druga nieco słabsza Paweł Brożek - 2 rozczarował mnie , za mało pracował a kiedy dostał dobrą pikę to źle ją przyjmował , brakowało mi w tym meczu wysuniętego napastnika . Rios , Łobo, Żuraw - za krótko grali by móc ich jakoś ocenić. Ogólnie gra nasza nie była najgorsza ale za mało stwarzaliśmy sytuacji podbramkowych, Górnik w drugiej połowie praktycznie miał jedną sytuację i strzelił jedną bramkę . Krótko mówiąc - liga będzie ciekawsza, te drużyny które teraz tracą mało punktów jeszcze będą mieć spadki formy a wtedy Wisła,Amica i Legia dojdą do głosu. |
|
|

|
||||||
|
|