|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Za niedługo palacze będą musieli chodzić z naklejką na czole Jestem palaczem. Jak wchodzisz do lokalu to widzisz naklejki czy pytasz sie obsługi czy można palić czy nie. Ja jak idę na piwko z kolegami to wybieram taki lokal aby można było palić a jak idę coś zjeść to wybieram lokal gdzie nie można palić bo nie lubię smrodu przy jedzeniu. Nie można dyskryminować(jakie piękne słowo) osób palących i nie można nakazywać właścicielom lokali gastronomicznych czy dyskotek aby przestrzegali tego nakazu bo na tym nie polega kapitalizm. Zakaz palenia w miejscach publicznych np. dworce,parki itp to popieram ale w prywatnych lokalach sprzeciwiam się.
A państwo niech się tak o palaczy nie troszczy bo to dzięki akcyzie zarabia. Niech zaczną refundować koszty leczenia rzucania palenia (plastry antynikotynowe, terapeuta, foldery) a nie zakazywać czegoś co jawnie mi się należy. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|