Podejżewam że ten Andersen był tylko na rozmowie i na zobaczeniu drużyny w niedziele nic nie jest jeszcze przesądzone Basałaj pewno gada jeszcze z innymi.Ja też jestem za opcja Niemiecka

ktoś w koncu musli kopnąc w dup**** nasze pseudo gwiazdki.Musimy tez zatrudnic trenera przygotowania fizycznego z jednych z czołowych lig europy i fizjologa.Mam nadzieje że nie popełnimy juz takich błedów jak my i inne zespoły ze przed rozgrywkami eurpoejskimi sie zaczniemy osłabiac nie moze byc tak jak w tym roku ze przed pucharami sprzedajemy trzony zespołu.Trener powinien pracowac z 3 lata zespół powinien się zgrywac wrzucac swierza krew do 11.Zespoł na puchary powinien byc juz gotowy na zime bo nie oszukujmy sie co to jest wygrac nasza mega słaba lige polska nic :/ a juz 2 razy polskie zespoły mogły się dostac do ligi mistrzów bo nie mielismy mocnych przeciwników.A potem sie okaze w przyszłym roku ze wyszstko bedzie juz normalnie zespoł nie osłabiony i wogole przed el.lm a natrafimy na taki Red Bull Selzbug i narazie z wszystkim :/