|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak naprawdę kto to wie jaka jest prawda. Czy to Kasperczak zawalił przygotowania czy to piłkarze się podłożyli.
Ja widziałem jedynie że jesteśmy słabsi w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła. Pod względem szybkości, agresji, dokładności, zgrania, determinacji. Przepaść. I dwie rzeczy które mnie zdziwiły. Paweł Brożek w drugiej połowie biegał na prędkości jakiej dawno nie widziałem a Łobodziński nawet kilka razy zakręcił Azerami. Generalnie bryndza jak ch.... Piłkarze do roboty, 8h w klubie. Trening dwa razy dziennie, plus zajęcia na siłowni, zajęcia z taktyki, praca społeczna, spotkania z fanami. Jesli nowy trener to z zagranicy z pełnym sztabem jaki sobie wybierze. Kadra 25 osób. Kto słaby albo ma pracę w dupie do Młodej Ekstraklasy a na jego miejsce nowy zawodnik. Musi być konkurencja. Cupiał niech się zdecyduje czy chce być dalej pośmiewiskiem czy bierze dupę w troki i inwestuje w to przedsiębiorstwo. ![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
|
|