The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2010, 00:32
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
a ja bym takim jebanym symulantom dawał kary zawieszenia na kilka meczow
I to jest jakiś absurd.Ja nigdy nie przyjmę do wiadomości tłumaczeń, dlaczego nie należy korzystać z powtórek wideo ale do cholery jasnej - jest już od dawna na całym świecie możliwość by tych s****ysynów za takie numery dyscyplinować.

Z zazdrością oglądam NHL gdzie tam koleś dostanie ****e jakiej grajkowi piłkarskiemu się nie marzy, bierze(jeśli możesię w garść i gra dalej, bo wie że jeśli przyaktorzy to grozi mu nie dość że wielki wstyd to jeszcze solidna kara.

A w piłce...cwaniactwo jest w modzie.
Kij z LM - taki Diaz za ten numer w meczu z Amiką to powinien dostać 1 czy 2 mecze dyskwalifikacji , grubą karę finansową i może w przyszłości by się zastanowił czy warto robić z siebie idiotę i próbować wymusić decyzje u sędziego.

Bez kitu, ja nie wiem czy grając z którymś z grajków np. w szachy, mógłbym pójść się wylać bez ryzyka że podczas mojej nieobecności na szachownicy zaszły by pewne zmiany
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów