The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2010, 21:52
biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, chyba wkradła się w twoją wypowiedź doza fikcji Bo ja mogę twierdzić że Pablo Sarabia, Juan Carlos i Cristian Lópezto będą gwiazdy Realu, raczej wątpię byś na co dzień obserwował rezerwy Barcelony. Chcę zauważyć, że w Madrycie rodzą się równie utalentowani piłkarze i jak im się da szansę to będą gwiazdami. Nierozważna polityka Pereza w tej dekadzie mająca gdzieś wychowanków doprowadziła do mitu o wyższości Barcelony w tej kwestii, w latach 90 proporcje były zupełnie odwrotne i Barca kupował więcej gwiazd z zagranicy, za parę lata wszystko się wyrówna.
Dopiero teraz przeczytałem Twoją odpowiedz. Rozczaruję Cię i rozwieję Twoje wątpilwości- oglądam rezerwy Barcelony i to dość często (nie zawsze, jak mi czas pozwala i akurat mozna obejrzeć spotkanie)- w necie mozna śledzić ich poczynania. Poza tym Gai czy Thiago Alcantara byli już włączeni do pierwszego zespołu Barcy i radzili sobie bardzo dobrze (podczas przygotowań do sezonu czy też w meczach CdR)

Kolejna sprawa- rozmawiamy chyba o tym, kto aktualnie ma najlepszą szkółkę, a nie co było w latach 90, 80 czy 30.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów