|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Martinho : 01.04.2010 o godz. 18:17.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
Chyba o to chodzi żeby szkolić zawodników dla siebie, a nie jak Real dla średników w lidze. Co do Barcelony: Cesc Fabregas, Pepe Reina, Mikel Arteta, Thiago Motta coś tam osiągają w Europie Cytat:
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ilość nie zawsze idzie z jakością, dlatego nie wiem na jakiej podstawie niektórzy uważają szkółkę Realu za najlepszą. Poza tym w kolejce są już tacy piłkarze jak Gai, Thiago Alcantara(!)- to będzie mega gwiazda, Rochina ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Bo ja mogę twierdzić że Pablo Sarabia, Juan Carlos i Cristian Lópezto będą gwiazdy Realu, raczej wątpię byś na co dzień obserwował rezerwy Barcelony. Chcę zauważyć, że w Madrycie rodzą się równie utalentowani piłkarze i jak im się da szansę to będą gwiazdami. Nierozważna polityka Pereza w tej dekadzie mająca gdzieś wychowanków doprowadziła do mitu o wyższości Barcelony w tej kwestii, w latach 90 proporcje były zupełnie odwrotne i Barca kupował więcej gwiazd z zagranicy, za parę lata wszystko się wyrówna. |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No to ku mojej radości Inter prowadzi 1-0 - bramka Snejdera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a ja myślałem, że CSKA rozprawi Inter gdzie się podziało to CSKA? z meczu Sevilla? Cóż gratulacje dla Interu czekam na deser
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak by ktoś podrzucił link gdzie można zobaczyć pózniejszy mecz, byłbym wdzięczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ależ mecz, ależ mecz!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Miałem nadzieję że 1-0 dla Kanonierów utrzyma się do przerwy i będą emocje porządne w drugiej połowie.
Teraz trza liczyć na 2-2 i dogrywkę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś linka do meczu Barcy? Bo ja znaleźć nic nie mogę :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Messi to skurczybyk.... hattrick do przerwy :O
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://hqtv.com.pl/elitatv/
Messi, piłkarz, dla którego zabrakło przymiotników: http://www.sport.pl/sport/1,65025,76...miotnikow.html Ładnie napisane ![]()
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 06.04.2010 o godz. 20:50.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nieprawdopodobne!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Magik, będzie o kim opowiadać wnukom. <
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zyje na tym swiecie 25 lat i jeszcze nie widzialem takiego zawodnika jak Messi.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Niesamowita jest przewaga jaką ma Barca nad co bądź jedną z czołowych ekip Premiership.
A Lew? No cóż, ![]() BTW. Gdyby Barcelona miała na lewej kogoś choćby w przybliżeniu o umiejętnościach Argentyńczyka byłaby chyba kompletną drużyną. Miałem niegdyś nadzieję że tę pozycję zajmie Robinho. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja widziałem lepszego, a żyję niecałe 22 lata.
Najwyraźniej rzecz gustu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Messi ma dopiero 23 lata a już jest takim geniuszem ,że można równać go z najlepszymi zawodnikami w historii futbolu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdyby Barcelona nie miała Messiego to by nie istniała.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oglądając ostanie mecze Barcy w lidze doszedłem do takiego wniosku.
Wyobraź sobie Barcelone bez niego w składzie. Młodzi Pedro czy Bojan mogą grać ze słabymi drużynami ligi hiszpańskiej, a nie przeciwko innym drużynom w lidze mistrzów. Mecz z Mallorcą to pokazał.
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 06.04.2010 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Niezła obsada w studiu, Czesiu teoretyk i Białoński Szopenhauer
![]() Swoją drogą, czy kolesie którzy komentują ten mecz grali kiedykolwiek w piłę zawodowo? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak. Przynajmniej osobiście uważam, że to Zidane był geniuszem. Chociaż Messi jest młodziutki i jeszcze ma czas by dogonić i przegonić Zidane'a. Kwestia tylko czy uda mu się być tak "galaktyczny" przez +/- 10 - 12 lat kariery? Pożyjemy, zobaczymy.
p.s. Messi jest fenomenalny. ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Messi jest prze.....m, to nie do podważenia
Ale musze przyznać, że tak żenującej obrony w wykonaniu Arsenalu to dawno nie widziałem. Ten Silvestre to sie nadaje do ligi polskiej, a nie do CL. Liczę jutro na MU i rewanż za zeszły rok na Bernabeu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4:1. Kto? Messi. Ja .......ę.
Niebywałe. Oby tak jutro MU biło Bayern... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Meeesssssiiiiii
brak słów |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bezsprzecznie najlepszy piłkarz świata i raczej pozostanie tak na baaaardzo długo
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|