Luk_Biala_Gwiazda napisał(a):

|
Cieszy mnie jedna kwestia. Fakt, ze Pan Cupiał byl na meczu i widzial bezradnosc Skorzy, ktory nijak potrafil zmobilizowac kopaczy do walki. I mam nadzieje ostudzi to zapal (o ile prawdziwy, bo o tym czytalismy tylko w gazetach) do przedluzenia kontraktu. Brak jakiejkolwiek mobilizacji, determinacji, ambicji do tego, by wreszcie pokonac druzyny, ktore NAPRAWDE moga nam zagrozic. Skorza nadaje sie na demotywatora, bo nawet za Kazia Moskala druzyna potrafila sie spiac i wygrac z Legia 3:1 na wlasnym boisku. W tej chwili - brak jakichkolwiek perspektyw z obecnym trenerem.
|
Mam nadzieje że BC posłucha twych próśb i latem (może jeszcze zimą) Skorża odejdzie z Wisły... do Lecha (może w pucharach nie pogra ale tam zrobi z 2-3 mistrzostwa pod rząd) Wiem że jesteś twardziel i nie będziesz płakał jak "pyry" będą się koronować

(Rutkowski oficjalnie przyznał że chce Skorże)
Za to u nas (skarbiec pusty i nie ma kasy na gwiazdy trenerskie) albo kolejna karuzela z trenerami albo jakiś nowy "Smuda" co to wygra z Legią ale MP możemy długo nie oglądać. Ale styl będzie i może grupa w Lidze Europejskiej