AS82 napisał(a):

|
Dla mnie Beto ,choc jeszcze ligowych meczach nei zagral w sumie 90 minut (,krotko z Bytomiemdruga polowa z Belchatowem,15 minut w derbach i dzis 10 minut), jest naprawde ciekawym zawodnikiem jak na nasza lige . Jest silny dzis w jednym ze starc Arboleda sie od niego odbil jak od sciany.To typowy pilkarz na przetrzymanie pilki i rozrzucenie akcji do skrzydlowych .Trzeba mu dac szanse i nie tylko w tej rundzie ,ale w przyszlym sezonie bo chlop sie napewno powoli aklimatyzuje.Jak juz iweszac psy na transferach to bardziej na Jirsaku czy Lobodzinskim,bo juz ci darmowi pilakrze sa lepsi od zakupow Bednarza
|
A zastanawiałeś się może kiedyś przypadkiem, dlaczego z w meczu z Cracovia został zmieniony po 15 minutach? Dobra, ma inny styl , to niech sobie ma, ale On po prostu nie wnosi nic do gry Wisły, nas zawsze cechowała ładna szybka gra, a bądź co bądź on do niej nijak nie pasuje :| Typowy piłkarz na przetrzymanie piłki... Matko Cantoro też umie przetrzymać piłkę, ale bez jaj, każdy kontakt Beto z piłka to sekundy w plecy, nawet jak byśmy szli z kontra 3 na 1 i Beto by dostał piłkę to po prostu by zatrzymał piłkę i obrócił się plecami do bramki. Może Radovanovic demonem szybkości nie był ale myślę, że jak Branko by kończył 200metrów sprintem, to Beto byłby w połowie ... jak dodamy do tego że Radovanovic nieźle grał głowa to aż mi się słabo robi jak widzę naszą "brazylijską perłę" :(