snakes napisał(a):
|
4.Brawo dla Zienia,forma ,słaba ,ale te centry to znak firmowy ,dzięki niemu wczoraj wyrwalismy 3 punkty
|
No wlasnie. Zieniu w przeciwienstwie do...juz nie bede pisal kogo, posiada czysto pilkarskie atuty, mimo swoich wad. Nawet w tak slabej formie, wnosi cokolwiek na boisko. Mozna powiedziec, ze wczoraj praktycznie przesadzil o wygraniu nam meczu i chwala mu za to.
Widac jednak, ze forma w jakiej sie znajduje jest naprawde marna. Marek przede wszystkim, bardzo slabo prezentuje sie pod wzgledem fizycznym. Porusza sie niemal tak samo wolno jak Lobo i wyglada jak po przejsciu jakiejs bardzo ciezkiej choroby. Jest to o tyle zaskakujace, ze przeciez nie mial w ostatnim czasie najmniejszej kontuzji i normalnie przepracowal caly okres przygotowawczy.
Mam nadzieje, ze mimo slabej formy, w najblizszych meczach da z siebie jeszcze wiecej, bo zespol w tej chwili bardzo potrzebuje takich dokladnych podan jak te wczorajsze, a i strzal ma przeciez calkiem niezly.
Wspanialych rajdow i dryblingow nikt przeciez od niego juz nie wymaga, bo to nie ten typ pilkarza.
snakes napisał(a):
|
Piotr Brożek,który był katastrofalny z ŁKS'em ,a wczoraj Odra miała jedyne 2 sytuacje po jego indywidualnych błedach(3 minuta i pozniej jak Rygel lobowal Pawełka ,na szczescie przelobowal tez bramke).
|
Gdyby siegnac pamiecia glebiej, to nie wiem czy znalazlby sie choc jeden poprawny mecz w wykonaniu Piotra w roli pomocnika. Z cala pewnoscia, w zdecydowanej wiekszoscii byly to wystepy bardzo slabe lub wrecz katastrofalne.
Mam nadzieje, ze tak jak w przypadku kilku innych pilkarzy, Skorza nie bedzie potrzebowal kolejnych dwudziestu spotkan, zeby to sobie wreszcie uswiadomic.