|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
bbbnba.
Żeby było jasne.Ja napisałem, jak tylko moja skromna osoba rozpatruję się na ten mecz. Ja to odebrałem jako kolejny wylew frustracji pod kątem Warszawy , a nie tylko sparodiowanie legijnej sektorówki.Mogłem tak odebrać, mam do tego prawo. Ogólnie,mądrze piszesz, tak jak i bardzo zgrabnie odpierasz nasze ataki, ale też zrozum nas.Z Twojego punktu widzenia może to inaczej wyglądać niż od osoby z zewnątrz. Jesteśmy na forum Wisły w temacie gdzie komentuje się to co się dzieje na polskich stadionach.Wpisało się tu paru kibiców- w tym ja i skomentowaliśmy to jak to widzimy.Nie możesz mieć do nas o to pretensji,tak jak i o to, że przypominamy nieprzyjemną dla Was sprawę z licencją.Faktycznie, to jest może faktycznie trochę na siłę- bo przecież zawsze do czegoś trzeba się przyczepić. Z wczorajszego meczu np bardzo podobała mi się ta sektorówka "Boi się nas cały świat".Poza tym, ta 3 poziomowa trybuna to mistrzostwo świata. |
|
|

|
||||||
|
|