The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2008, 22:37
TSNH napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego ale bardziej podoba mi się styl dopingu Lecha od naszego.
U nas jak już ktoś napisał jest nastawienie na .......nięcie ale Lech ma fajne te melodyjne piosenki i mimo iż do znudzenia powtarzają to samo to jakoś się nie nudzi....
To tylko takie osobiste odczucie....
Praktycznie nigdy nie wypowiadam sie w tych tematach, ale tym razem zrobie wyjatek.
W pewnym sensie sie z toba zgadzam. Nie chodzi o to, ze nie podoba mi sie nasz repertuar, ktory i tak z biegiem czasu bedzie sie zmienial - ewoluowal. Cos mi z lekka nie pasi to to, ze na Wisle ludzie czasami za bardzo biora sobie do serca kwestie glosniosci dopingu, a moim zdaniem nie same decybele stanowia o jakosci.
Nie powinno sie moim skromnym zdaniem przekraczac delikatnej roznicy miedzy pospolitym wydzieraniem, a melodyjnym spiewem, bo w ten sposob nie da sie zbudowac odpowiednio pozytywnej w odbiorze atmosfery.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów