|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wystawienie Krzyżanowskiego i Sukiennickiego kosztem Lelievelda i Freda wyglądało od początku na duży błąd i tak też okazało się na boisku. Bez zaskoczenia.
Wystawienie Biedrzyckiego na środku obrony wyglądało na duży błąd, a okazało się, że Wiktor rozegrał dobre spotkanie (nie jestem jego fanem, wolałbym Colleya lub Grujcicia, ale nie jestem zaślepiony w hejcie do kogoś i potrafię docenić udany występ). Wystawienie Dudy szokowało jedynie jego forumowych hejterków i cóż, Kacper zanotował bardzo przeciętny występ bez żadnych konkretów z przodu, ale nie popełnił błędów, które musiał naprawiać Erhlhaler (tak jak ktoś pisał), a jedyną komiczną sytuacją była ta z 39 minuty, gdy Sukiennicki wyje*bał się na piłce podczas wyprowadzania kontry i Zwoliński+Rodado+Kuziemka+Sukiennicki+Krzyżanowski ... zostali z przodu i nie wracali za akcją Stali. Erhlhaler asekurował Krzyżanowskiego na lewej obronie, a w środku był sam Duda, którego wyprzedził już zawodnik rywali. Serio, dojebać się do niego, że ma pretensje do 5-ciu zawodników o brak powrotu do defensywy po stracie piłki :| W drugiej połowie conajmniej 3-krotnie przejął/wybił piłkę z pola karnego w sytuacjach, w których Stal była bliska oddania strzału (wiem, niewygodny fakt psujący narrację). Na pocieszenie, Igbekeme za 2-3 kolejki będzie już w stanie grać od początku spotkania, Carbo powinien już w następnej kolejce rownież być gotowym do gry, więc szanse na występ Dudy spadną, bo po prostu prezentuje niższy poziom od swoich rywali do miejsca w składzie, ale tradycyjnie nie odpowiada za wszystkie plagi przypisywane mu przez hejterków. Życzenie swojemu klubowi porażki jest po prostu oznaką kompletnej odklejki - w imię potwierdzenia swoich chorych tez. |
|
|

|
||||||
|
|