The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
PeterSett
Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2025, 22:58
WITAM
jestem za stary na te nerwy i nie mogę już dłużej tego zdzierżyć

Mieszkam od lat w Wawie, byłem na pucharze Polski i na superpucharze, gdy Wisła grała na narodowym, wchodzę na ten czat, kibicuję, oglądam mecze w internecie, ale mam już dość

zaangażowałem się emocjonalnie bo mam ogromny sentyment do Wisły z czasów, gdy mieszkałem w Krakowie, w ostatnich latach dwa razy dłużej rozmawiałem z Jarosławem Królewskim i mimo złych opinii naprawdę ufałem mu i wierzyłem, że on postawi na dobrych ludzi budując ten klub.

Brak awansu raz się mógł zdarzyć, drugi też, bywa, trener z chata sztucznej inteligencji zdobył przecież Puchar, ale teraz to już jest za dużo,

w obawie o swoje nerwy nie będę już śledził meczów Wisły w przyszłym sezonie w tej całej 1 lidze, jeszcze gdyby awansowały jakieś kosmicznie lepsze drużyny, ale okazuje się, że Nieciecza potrafi bez problemu i większych środków sobie kilka razy awansować i nawet jak spadnie, to potem się odkuje, tymczasem taki klub jak Wisła nie potrafi zbudować drużyny na choćby 2 miejsce, czy miejsce barażowe ale wywalczyć awans,

co to jest Miedź Legnica? Kto tam gra? Przepraszam, ale tym razem wymówek nie ma,
nie oglądam już meczów, nie śledzę wyników,
raz na kilka tygodni sprawdzę wyniki i to wszystko,

Wrócę do kibicowania w momencie, jak to nie będzie zagrażało moim nerwom i pogłębiało moje neurologiczne problemy.

Pozdrawiam kibiców z prawdziwego zdarzenia (tych na dobre i złe)
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów