wolfy napisał(a):

Kiss mógł strzelić gola, wychodził do piłek - nie było tak źle.
Za to naprawdę świetny powrót Dudy, nie było po nim widać braku gry.
Kutwa trzeci z rzędu bardzo dobry mecz na stoperze. Widać że aktualnie jest w lepszej formie niż Biedrzycki i dlatego gra.
Pisałem to dziesiątki razy - nasi młodzi nie rywalizują z piłkarzami wartymi miliony euro, jeśli nie są w stanie wygrać rywalizacji to naprawdę nic ich nie usprawiedliwia Tacy Kiss, Alfaro czy Baena wciągają Starzyńskiego i Młyńskiego nosem, a nikt normalny nie napisze że to niesamowici piłkarze.
Letkiewicz wpuścił babola po kilku meczach w pierwszym składzie, nie mam pretensji - każdy bramkarz się myli. Byle nie robił tego często, a tu akurat jest na plus.
|
Duda - 2 klasy wyzej niz Suknia. Wydaje mi sie ze mentalnie bedzie silniejszy. Wczoraj chcial brac wiecej gry na siebie i dawac wiecej do przodu. Kilka razy puscil piekne ciasteczka w pole karne.
A ogolnie co do mlodych to najwazniejsze aby byli odpowiednio wprowadzani i miec duzy dystans do ich pierwszych wystepow. Kutwa musial zebrac frycowe, był wpusczany mimo oslabiania skladu ale widac w nim momentami naprawde fajny potencjal.
Z perspektywy czasu dobrze ze fiaskiem potoczyły sie negocjacje z Chrobrym ws. Zarownego. Mogly byc to kolejne wtopione pieniadze na mlody talent. A tak mamy produkt wlasnej akademii