|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jest mi doskonale obojętne czy będzie grał odpad z III ligi hiszpańskiej, który tu może okazac się bóstwem, czy młody Polak, czy stary Słowak. Z Markusem prowadzę wojenkę, ale nie taką, o jakiej myślisz. Po prostu wkurza mnie jego manipulowanie, do ktorego nigdy się nie przyzna chcąc uchodzić za nieomylnego papieża krakowskiej piłki. Tak - napisałem, że Sukiennicki jest niegorszy niż Carbo. Jeśli faktycznie zagrał wczoraj na pozycji Carbo (piszę, że nie wiem, bo nie oglądałem meczu) i zagrał słabo, to przypuszczam, że cała drużyna zagrała wczoraj słabo i nie sposób przesądzić o wartość Sukiennickiego na pozycji Carbo po jednym meczu rozgrywanym trzeciego dnia po wyczerrpującym meczu z Rapidem. Obawiam się jednak, że nie przekonamy się szybko o jego wartości na pozycji Carbo, bo ten zaraz wraca. Jeśli Sukiennicki zagra kilka słabych meczów, przyznam się do błędnej oceny. Jeśli okaże się, że miałem rację powstrzymam się od pisania "a nie mówiłem?" |
|
|

|
||||||
|
|