|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdy je opublikuje, to się dowiesz.
I znowu wtręt Fra Mata bez sensu, byleby tylko się przyczepić do czegoś, w tym przypadku do mnie i najlepszego Hiszpana. Statystyki i ocena Baeny czy Rodado mają tu takie zastosowanie i tak mają się do statystyk i oceny Carbo, jak np. statystyki i oceny Sukiennickiego do statystyk i oceny Urygi. Piłkarza nie ocenia się poprzez ocenianie gry innego. No ale Fra Mat musiał próbować zabłysnąć, spróbować gdzieś wbić jakąś szpileczkę, uszczypnąć Hiszpanów. ![]() I zabłysnął, jak wtedy gdy pisał, że Omrani to taki grubszy Sobczak, a potem złapany bodajże przez Agresywnego Chomika na tym, że to tylko jego prywatna opinia niczym nie poparta, zarzekał się, że "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii.Nie ma tam mojego osobistego stanowiska." ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 10:00.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|

|
||||||
|
|