Cytat:
Wszystko wskazuje na to, że mimo mojego pesymistycznego podejścia i tak przeszacuję dorobek drużyny Rude...
To tylko pokazuje, jak fatalna była w wykonaniu Wisły ta wiosna.
|
Ja też jestem w szoku, ze tak cienko nam idzie bo typowałem tak raczej na niekorzyść Rude. Myślałem, że po cienkim Sobolu, aż tak chujowo jak jest, być nie może.
Cytat:
|
Na swoją obronę powiem,że trafiłem z wynikiem punktowym po 10 kolejkach tylko trener kurczowo trzyma się stołka
|
Gdyby nie dobra gra w PP, to być może Rude by uciekł po tych 10 kolejkach. Tym bardziej po wygranej w pucharze zostanie bo nawet w przypadku braku awansu można grzać się w blasku pucharu, mówić o sukcesie, szykować się do LE i rzekomej gry o awans do ekstraklasy za rok.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.