![]() |
Mistrzostwa Wisły o tytuł znafcy internetowego
Podniecony dyskusją z drozdem wpadłem na pomysł małej rywalizacji.
Obstawiamy 1. Ile punktów zdobędzie Rude w 15 meczach? 2. Które miejsce zajmiemy? - może bez przesady i nie celujmy w konkretne miejsce tylko strefę, tzn. bezpośredni awans, baraże, nie zagra w barażach. a) Jak zagra w barażach to czy będzie awans? 3. Jak zostanie oceniona jego praca po tym półroczu? Trochę w ciemno jedziemy, ewentualnie może po okienku transferowym, przed startem rundy odświeżymy swoje typy - o ile ktoś będzie chciał to zrobić. Jak macie inne propozycje pytań to piszcie. 1. 26 pkt 2. 3-4 miejsce a więc baraże a) Nie przejdziemy baraży 3. Tu będzie ciężko rozstrzygnąć bo zaraz ktoś powie, że jak zagrał w barażach to nie jest źle jak na "akcję ratunkową". Moim zdaniem to będzie źle. Zrobi coś w stylu Sobola, niezła runda, nadzieje i klapa w barażach czyli jak dla mnie ocena negatywna bo celem jest awans i tylko on jest równoznaczny z oceną pozytywną. Jak dla mnie trener bez doświadczenia, na początku przygody z trenerką, jego wiedza teoretyczna na nic się tutaj zda bo ma za mało praktyki i presja go szybko zje. Nie sprawdził się w 2 poprzednich klubach, zadziwiające by było gdyby nagle się sprawdził tutaj, w nowym kraju, nowym środowisku, wskakując na szybko w roli strażaka. Także myślę, że pierwszy raz noga potknie mu się z tym, że bezpośrednio nie awansuje, a drugi z tym, ze przepadniemy w barażach. |
1 - 33
2 - Awans bezposredni (33 wystarczy bo wszyscy w tej lidze rozdaja punkty) 3 - zostanie bogiem Krakowa i okolic :-D |
1. 25/27 punktów
2. baraże fartem i przegrana w nich 3. kolejna zmiana koncepcji i reset po naszemu |
1. max 13 punktów
2. ? - może jakiś strażak, jakimś cudem, uratuje baraże. 3. nie dotrwa na stanowisku do maja. |
1. 37
2. Bezposredni awans 3. Trener dekady, przedłużenie kontraktu. Szczęśliwego nowego roku. |
Wg propagandy Markusika:
1. 45 pkt, bilans bramkowy: 100:0. Pewnie przyjdzie z piętnastu Hiszpanów. 2. Wygrana w cuglach pierwszej ligi i wygrana w Pucharze Polski. 3. Wisła zmieni nazwę stadionu po sezonie na: ,,Stadion imienia Alberta Rude". A sam Rude zostanie następcą Marka Jędraszewskiego na stanowisku namiestnika Watykanu w Krakowie. |
Cytat:
2. top2 3. dobrze |
Z obecną kadra na dziś, co istotne może Kiko wyczaruje jakiegoś kozaka na 10 i pozamiata ligę jak Fernandez. JK zapowiada mało transferów i jak najmniej zmian więc pewnie przyjdzie 7 piłkarzy, a odejdzie 8.
1. 27 pkt 2. 3-4 miejsce 3. Awans po barażach. 4. Będzie spora krytyka, ale kontrakt zostanie przedłużony. |
1- 35 pkt
2 - 1-2 miejsce 3 - awans bezpośredni 4 - jaroo zostanie koronowany forumowym ekspertem. |
Takie obstawiania to faktycznie tylko dla znafffców, którzy oceniają trenera po tym jak schodzi po schodach.
Coś więcej będzie można powiedzieć po 2 lub 3 meczach. |
1 33-35 pkt
2. 1-2 miejsce 3. Awans bezpośredni 4. Kontrakt przedłużony |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1. 15 pkt ale tylko w 10 meczach po których sam zrezygnuje 2. 1-2 miejsce po fantastycznym finiszu Jopa i komplecie punktów w 5 ostatnich meczach 3.Awans bezpośredni trenera strażaka-Jopa 4.W oczach kibiców ocena jednoznacznie negatywna,w oczach Kobry trener jakiego w Wiśle nie było tylko wyników nie miał |
1. ~20 punktów
2. baraże z 5-6 miejsca 3. przegrana w finale baraży 4. raczej nie będzie sytuacji podobnej do tej z Sobolem - Rude nie dostanie w nagrodę za zawalenie awansu kolejnej rundy |
1Powyżej 35 pkt
2- miejsce 1-2 Awans czyli przedłużenie kontraktu |
Cytat:
Fajnie, bo mi się wydaje, że jak przychodzi ktoś bez osiągnięć, kto się wyłożył 3 razy w waznych meczach - jak Rude - kto póki co jedynie z klubów wylatywał po roku lub mniej bo się nie sprawdził to jednak jest na innej półce i można się spodziewać innych wyników niż np z Broszem czy Papszunem czy Guardiolą i tak samo innych wyników można się spodziewać po Wuju, Sobolu itp. dla któych trenerka to nie ta droga w życiu. |
Cytat:
|
MaLk, ja do FraMata pisałem. No właśnie z danych, które mamy, takich rzetelnych danych czyli nie bajdurzenia, że to super teoretyk, mamy to, że w 2 klubach sobie nie poradził. Więc jak się go chce oceniać to póki co jedynie może być to negatywna ocena.
|
1. 29
2. Porażka w barażach 3. Przedłużenie kontraktu, druga szansa |
Cytat:
|
Znafcy i ekszperci, typujcie.
|
1. 37pkt
2. 3 miejsce i awans po barażach. 3. Trener zostaje. |
Cytat:
1. 29 2. bezpośredni awans 3. w barażach jeśli zagramy to nie wygramy bo ponownie się zesramy 4. pozytywnie, da nadzieje na utrzymanie się w ekstraklasie. |
1. 27
2. baraże z 3. miejsca 3. odpadniemy w barażu 4. zostanie dla ciągłości "projektu", ewentualnie z braku kasy albo po słabym starcie sezonu 24/25 go pożegnamy |
26 pkt
5 msce brak awansu |
25 punktów bilans 7-4-4
5 miejsce Porażka w finale baraży Jerry1986 wraz z algorytmem przedlĂšża kontrakt z Rude |
Obstawiam 2 miejsce i awans bezpośredni :)
Znaffcą nie jestem, ale tak czuję "sercem". |
1. 37 pkt.
2. 1 miejsce 3. Bóg trenerki |
Cytat:
A więc: 1. 31 pkt 2. miejsce 2 - awans |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl