|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ondraszek - dno. Krytykowałem ten transfer jako kretyński, pamiętam jak serek opowiadał o jego charakterze. Chłop z historią kontuzji i po beznadziejnym sezonie, do tego stary. WTF. Kuba - to akurat bez sensu porównanie. Chłop gra za 500 zł miesięcznie (bo nie można za darmo), dopóki się nie rozsypał dawał liczby i to bardzo dobre jak na czas gry. Gdzie tu problem? I nie, nie obchodzą mnie teorie spiskowe. Żyro - przed kontuzją kolana to on nawet wyglądał, po - rusza się jak oldboy. Jeśli to jego maks to raczej pora się piżegnać. Mimo wszystko jakieś liczby dał, ale nie spełnił na pewno oczekiwań. Po prostu nie był katastrofą jak wielu innych, a przy takim Ondraszku to jest wręcz solidny. Basha - ech. Ja to odczytuję jako akt desperacji Brzęczka. Jakby był zdrowy - ake nie był prawie w ogóle. Jego przydatność trafnie określił Hybala. Zły transfer. Młodzi, niezdolni - jakiekolwiek próby stawiania na nich choćby w roli rezerwowych oznaczają minimalizację szans na awans. Jeden Duda i to raczej jako zmiennik może się ostać. Taki Młyński to piłki nie potrafi przyjąć - to ma być zawodowy piłkarz? Trenerzy - wiadomo. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|