The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2022, 10:32
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Znajdź posty w którym chwale politykę sportowa klubu (nie myl z pojedynczymi transferami). Więcej, sam byłem za wy******** Brzeczka po sezonie, ale jak już przejął całość polityki to wypadało mu kibicować.

Cieszenie się po serii zwycięstw klubu? No nienormalne.

Niemniej wskazywałem z kołdra jest za krótka. W dodatku ze złego materiału i pacjent już marznie, a jak tak dalej pójdzie to końcem roku będzie kolejna (ostatnia?) Próba reanimacji.

Jeśli teraz masz satysfakcję, to winszuje. Mam nadzieję że zbiłeś u bukmachera fortunę stawiają na nasze porażki. Skoro wszystko przewidziałes. A kursy były zacne.

PS. @wolfy jak dla mnie to albo słowa pod publiczke, albo próba podkopania któregoś z udziałowców. Nie wierzę że Nowak ma finanse które realnie mogą zmienić oblicze Wisły.
Ale to jest denna retoryka.A bo wy się cieszycie,macie satysfakcję że drużyna przegrywa,pewnie zbiłeś fortunę obstawiając nasze porażki...No kurvv wyobraż sobie że nie,wyobraż sobie że jestem wqrwiony jak chyba każdy kto kibicuje temu klubowi.Tylko że jak ty pisałeś że zaczynamy tworzyć druzyne i spotkania zaczynają byc toczone pod nasze dyktando to ja z politowaniem kiwałem głową.Teraz nagle zaczynasz dostrzegać mankamenty które inni widzieli dużo wcześniej ale wtedy nazywałeś ich ślepcami albo zakamuflowaną opcją z drugiej strony Błoń.
Dawanie czasu temu zgniłemu układowi jest proszeniem się o kolejne problemy no ale wiadomo ty lubisz dawać czas.
Z tego co tu i ówdzie słychać to my tego czasu nie mamy albo mamy go bardzo mało.Dokładnie jeden juz nie cały sezon bo każdy kolejny na tym szczeblu może byc dla klubu wyrokiem śmierci
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów