The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2022, 13:50
W Krakowie oczekiwania jak zwykle na wczoraj czy tu Cupial pisze pod wieloma nickami

Popatrzcie na fakty:
- druzyna po magu Guliczce rozjebana, nie majaca charkteru, pomyslu i umiejetnosci (pisalem o tym wczesniej ze Bieganski swietna postawa w jesiennych derbach zalatwil nam spadek bo Gula powinien zostac wy.......ony juz wtedy).
- nikt nie chce sie podjąć misji ratunkowej bo jw druzyna jest zle przygotowana fizycznie, psychicznie i taktycznie przez maga Guliczke, podobno taki Brosz wie ze nie ma czego zbierać i odmawia.
- Brzeczek przychodzi po znajomosci, sa na szybko zalatwiane transfery ktore niestety nie wystarczaja - zawodnicy nie sa gotowi do gry z marszu.
- Brzeczek ma historycznie slaby okres.
- Wisla spada
- Nastepuje ten tak wyczekiwany reset od 3 lat.

Jednak u nas na forum jak zwykle: my jestesmy Wisla Kr. mamy najmocniejsza kadre, wszystkich powinnismy rozpierdalać grajac mieszanką krakowskiej pilki i tiki taki, jak trenr nie potrafi tego ustawic to jest wuefista.

Jestescie w wiekszosci odklejeni od rzeczywistosci, dajcie gosciowi przynajmniej runde pracowac na swoich warunkach a pozniej mieszajcie go z blotem.
Ja wiem ze od repry Brzeczek nie ma dobrej prasy ale naprawde te ostatnie strony tutaj to jest ponizej pewnego poziomu.

Zaznaczam ze nie jestem zwolennikiem Brzeczka ale mam nadzieje ze wbrew wiekszosci tutaj gość zrobi ten awans i zbuduje sredniaka z tego co ma.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów