The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2022, 08:23
Na wstępie: Kolejny raz sporo zmian w naszej drużynie, mało czasu, mało sparingów i od razu sprawdzian z mocnym, opartym na sprawdzonych już zawodnikach Rakowem. Szybka weryfikacja z wysokiego "C". Nasze miejsce w szeregu pokażą 2 najbliższe mecze...

Ja mam tylko nadzieję, że Sadlok wyszedł w 11 dlatego, że Frydrych nie był gotowy na 100%, Szota ma kartki, a Uryga jeszcze nie wrócił. Jeśli było inaczej to mam nadzieję, że teraz Maciuś już będzie do końca swoich dni w Wiśle stoperem numer 5. Oby.

Mam również nadzieję, że Kliment na dłużej usiądzie na ławce - paralityk jakich mało. Wcale nie mówię o tym jednym meczu. Jednak obawiam się, że Gula go będzie dalej forował, bo to był jego pomysł, lub dał zielone światło na niego. Oby wreszcie przejrzał na oczy.
Zdenek bez formy, a i tak będzie o niebo lepszy, czas będzie grał na korzyść Ondraska - musi grać kosztem Klimenta.
Najgorsze jednak to, że musimy liczyć, że Luis Fernandez da radę i choć jest wielką niewiadomą to trzeba wierzyć, że odpali na poważnie. Czy to na 9, czy na 10
Po pierwszej połowie nie licząc, że byłem zły na zmarnowaną setkę Klimenta oraz, że więcej z gry zdecydowanie miał Raków, to byłem pozytywnie nastawiony, bo stosunkowo fajnie zagęszczaliśmy i tak na prawdę patrząc na całą drużynę jak broniła - było OK. Nawet przeszła mi myśl, że Gula zrozumiał i ustawił zespół kompaktowo. Przyszedł moment geniuszu Macieja i wszystko jak krew w piach. Totalny idiota leci w plecy napastnika, który jest osamotniony tyłem do bramki - totalny idiotyzm.

Fazlagic powinien mieć asystę dla Rakowa, całe szczęście dla niego facet przestrzelił, jednak ogólnie wydaje mi się, że zagrał całkiem OK i zdecydowanie trzeba na niego stawiać obok Plewki.
Nieźle pokazał się Savic, powinien mieć bardzo fajną asystę, ale nasz asior mu ją zabrał. Myślę, że najlepiej faktycznie wygląda jak gra tak jak wczoraj jako taki fałszywy skrzydłowy.
Cisse może być tym skrzydłowym, który wchodząc na 30 minut zrobi wiatr, póki co tak bym go sprawdzał.
Czemu nie grał PIOTRUŚ lub Hugi tylko fatalny Młyński Starzyński jest naszym najbardziej dynamicznym skrzydłowym, a Hugi jedynym który umie wrzucić celnie. Tymczasem wychodzi Młynski, który ani nie ma sprintu, ani wrzutki. Obym się mylił i Młyna odpali. Ale czarno to widzę.

Mój skład na następny mecz:
Biegański - Szot, Frydrych, Colley, Hanousek/Ring (?) - Plewka, Fazlagic - Savic, Fernandez/Skvarka(?), Hugi/Starzyński(?) - Ondrasek/Fernandez(?)
3 niewiadome:
Hanousek, Ring - nie mam pojęcia, który lepszy kwestia pewnie żeby Ring zagrał w podstawie i docenimy Hanouska
Jeśli na 10 Fernandez to na szpicy Zdenek, wtedy wg mnie brak miejsca w 11 dla Skvarki.
Jeśli na 9 Fernandez to Skvarka na 10.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów