The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2020, 15:32
Nastroje się mocno poprawiły mi po zmianie na stołku trenera i meczyku. Na razie nic wielkiego, ale jak kto tam wyżej pisał - teraz jest jakakolwiek wizja i nacisk na (przynajmniej) podstawowe elementy piłkarskie.

"Jestem nieco rozczarowany, ale to dopiero mój pierwszy dzień tutaj. Mogę zapewnić, że najpóźniej w styczniu będzie to wyglądało zdecydowanie lepiej."

No to są dosyć mocne słowa na konferencji gdzie zazwyczaj się banałami rzuca. Musi być kiepsko pod kątem kondycji i nie ma co usprawiedliwiać Skowronka - zawalił tutaj i najprawdopodobniej nie tylko tutaj. Nie ma się też co wyzywać, nikt ani ze Stolarczykiem ani ze Skowronkiem ślubu nie brał. Zrobił swoje, utrzymał nas w kluczowym momencie, jak przestał ogarniać to sayonara. Za 5 lat niespecjalnie będziemy o nim pamiętać.

Co do Hyballi to już napisano niemal wszystko łącznie z wyliczeniem co do miesiąca jego stażu w poprzednich klubach, więc krótko: Najpierw niech dojedzie do stycznia z jakimi takimi wynikami (terminarz ma trudny). Potem 2-3 miesiące z drużyną, którą sam przygotuje po swojemu. Wtedy będziemy mogli rozmawiać o jego wartości. Ja jestem optymistą, ale co się za pół roku będzie dziać z drużyną to Bóg jeden raczy wiedzieć.
Ostatnio edytowane przez Tantal : 06.12.2020 o godz. 15:35.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów