|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak jak napisałem, CV i ogólnie cała kariera Hyballi to niebo a ziemia względem Skowronka. Dla nas trener idealny, nikt lepszy to osiagalny dla nas nie jest. Jednak mimo wszystko on nic wielkiego w piłce nie zrobił, ma więcej niewypalów niż fajnych przygód z klubami, a w zadnym klubie nie zagrzał dużo czasu, z czego z Dunskiej Stredy odszedl w środku sezonu mimo, że szło dobrze i z NAC tez odszedł bo coś było nie tak, po 7 meczach... Dla mnie to dziwne. Może taktycznie itp będzie lepiej ale organizacyjnie i "slownie", że tak powiem będzie chaos i to moim zdaniem przełoży się na krotką przygodę z klubem bo siąda wyniki albo atmosfera.
Tak to widzę na logikę i po takim przesledzeniu sobie CV tego człowieka i naszej polsko-wislackiej mentalności i sytuacji. I tylko po to to piszę, że tu po raz kolejny wystąpił wylew podniecenia i szerzenia wizji, że przed nami cudowne lata wręcz. i tylko dlatego się odzywam bo o Stolarczyku i Skowronku tez mówiono, że to cudotwórcy i tez mieli dobry poczatek i fajną serię wyników swego czasu, dobrej efektownej gry, a później wszystko siadało i konczyło się dramatem. To jest wlasnie ten problem, ocenianie na podstawie 1 czy 10 meczów. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.12.2020 o godz. 21:01.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|