The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Skawua
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2018, 08:26
Ten materiał niespecjalnie mnie zaskoczył,ale śmieszy mnie próba negowania że szarksy nie mają wpływu na działanie klubu.Jednak dziwi mnie czemu Jadczak publikuje tylko 10% które i tak są raczej wiedzą ogólnie znaną,przynajmniej w Krakowie.Zastanawiam się czy przypadkiem nie kontaktował się z cbś-ami i nie został poproszony o nie ujawnianie więjkszej ilości materiału ze względu na prowadzony śledztwo?Albo liznął temat i podejrzewa że jest tego więcej tylko nie wie jak się do tego dostać i z pomocą cweli z tvn-u trąbi o potężnym sklandalu w Krakowie choć,jak wspomniałem wcześniej nieczego nowego nie odkrył.

Mimo wszystko szkoda że w takim momencie głośniej mówi się o takich sprawach,szkoda też że pomimo wszystko wielu nie skłania się do żadnej refleksji nad klubem i idzie w zaparte że wszystko jest ok,że to celowy atak na klub itd.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów