Jam55 napisał(a):

|
Czaro jeśli to był dobry mecz w naszym wykonaniu to chyba meczu nie oglądałeś. Gdyby kuchenkorz wykorzystał z 50% swoich szans to byłoby 6:1 wtedy tez byś pisał ze to był dobry mecz w naszym wykonaniu? Mecz był tragiczny.
|
Nie zrozumiałeś, co chciałem powiedzieć, albo może ja nie dość jasno się wyraziłem. To był dobry mecz, jeżeli jesteśmy bardzo słabą drużyną o bardzo skromnych możliwościach, a Lech jest bardzo dobrą o wielkim potencjale kadrowym, ze znacznie lepszym trenerem i wyższym budżetem.
Jeżeli jednak mamy aspiracje na - powiedzmy - pierwszą piątkę i jeżeli - biorąc pod uwagę poziom ligi i płaskość tabeli - nie są to aspiracje nierealne, to tak, zagraliśmy bardzo słabo.
Kurz napisał(a):

|
Mam inne zdanie. Był jednym z najsłabszych ogniw. Właściwie wszystko szło jego stroną. Niestety, był tam jeszcze często Perez. W pewnym momencie nawet Sadlok nie wytrzymał, bo nie starał się blokować dośrodkowań. Chcę powrotu na bok Arsenicia.
|
Ja do meczów w tv zawsze coś robię (brak czasu), więc nie będę się upierał. Też wychwyciłem tę sytuację, gdy Sadlok wściekły coś Cywce tłumaczył.