Konrad. napisał(a):

Wojtkowski. W tym jednym meczu pokazał więcej niż Ze Manuel we wszystkich.
Nie przypominam sobie aby pojawiały się głosy po meczu z Piastem następujących piłkarzy z "11":
Małecki
Llonch
Carlitos
Przypomnę:
Cytat:
"Głos ludu" domagał się usunięcia ze składu Ze Manueal i Imaza z linii pomocy. DWÓCH piłkarzy. Bo grali słabo i nie są zgrani z zespołem. Czy lud miał racje? Chyba tak, bo dalej nic nie grają.
Nie wiedzieć jednak czemu, Kiko zmienił aż PIĘCIU piłkarzy, w tym najlepszych na boisku Carlitosa i Małeckiego. Oraz rozwalił przyzwoicie (na tle reszty) wyglądający duet Basha-Llonch.
"Lud" chciał w miejsce DWÓCH piłkarzy Wojtkowskiego i Halilovica. Pierwszy ewidentnie pokazał, że robi więcej szumu od Ze Manuela...
|
|
No i weszli Halilović i Wojtkowski. Obaj pokazali, ze na dziś dzień więcej w nich trampkarza niż piłkarza. Wojtkowski robił szum grą indywidualną i fajnie. Starał się, też fajnie. Ale solidności i dyscypliny taktycznej w jego grze było naprawdę niewiele, Sadlok nie miał z kim grać, a na dziś dzień to Sadlok jest naszym wielkim atutem. Halilovicia nie chce mi się drugi raz tyrać, wystarczy, ze go obsmarowałem w temacie pucharowym. On nie jest gotowy na ten poziom, robi więcej złego niż dobrego, kropka.
Llonch po wejściu zagrał słabo, dawał znacznie mniej od Bashy, był nawet słabszy od "bezpłciowego" Pereza. Chłopak po kontuzji ma problem z formą, to nie jest "ten" Llonch.
Co do tego, że Imaz grać nie powinien i że Carlitos powinien być chociaż na ławce, jak najbardziej się zgadzam.