The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2016, 09:53
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Ta wypowiedź pokazuje tylko, że przez te wszystkie lata nic nie zostało zbudowane i tak naprawdę wszystko było na chwilę i zależne od humoru właściciela. Teraz już pewnie miał dość, więc sprzedał pierwszemu, który się nawinął. Taki Kita to nie był jakiś krół Instagrama, więc wiedział co i jak, za klub pogrążony w chaosie nie chciał płacić milionów.
Każdy ma czasem tak, że mu się czegoś nie chce i rzuciłby to w cholerę. Szkoda tylko, że BC miał tak z Wisłą i znów zrobił coś pod wpływem chwilowych emocji. Nie obchodzi mnie tłumaczenie, że sprzedażą zajmowała się córka. Ktoś jej na to pozwolił, tak jak pozwalał na wszystko Kapce i zmieniał trenerów jak rękawiczki.
Niestety pomimo tego co lansuje kilku lokalnych pismaków, odpowiedzialnością za to co dzieje się w Wiśle nie da się nie obarczyć Bogusia i TF. To oni sprzedali klub i oni za tą sprzedaż ponoszą odpowiedzialność. Widocznie chcieli się pozbyć klubu za wszelką cenę i zadowolili się kilkoma świstkami nie zadając sobie trudu głębszej weryfikacji. Samo życie. Jeśli coś robisz to bierzesz za to odpowiedzialność, wszystkie tłumaczenia są żenujące.. Na ten moment lepiej wstrzymać się z wyrokami ale nie wygląda to różowo. A jeśli czarny scenariusz się sprawdzi to TF zostawiła nas w stanie gorszym niż brała, co jest sztuką patrząc na sytuacją z połowy lat 90...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów