The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2016, 15:02
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Ja powiem tak: nikt nie powiedział że właściciel klubu musi być koniecznie świętszy od papieża. O ile machloje finansowe na grube miliony go dyskwalifikują doszczętnie, o tyle są to tylko oskarżenia, czy jest winny to się dopiero okaże. Natomiast sprawa matury, choć chwały mu nie przynosi (no ....a ludzie, sam pisałem chwilę po nim, więc wiem jak żenująco łatwa jest...) o tyle to jakaś sprawa sprzed ponad dekady, która można zrzucić na błędy młodości. Summa summarum jak dla mnie z igły widły i dałbym mu kredyt zaufania... ale teraz już jest za późno. Chocholi taniec warszawskich mediów skutecznie odstraszył sponsorów i możemy powoli przyzwyczajać się do myśli o bankructwie.
A środowisko kibicowskie w ostatnim czasie uważam za wyjątkowo toksyczne, jak będziemy startować gdzieś z dna z skwk na czele to możemy się już przeżegnac nogą...
Jak Ty byś chciał z takimi robić interesy w życiu co matury zdać nie potrafili i musi fałszować papiery to ja Ci życzę powodzenia bo Ci sie przyda. Osoba która fałszuje papiery już na starcie nie nadaje sie do żadnego zarządzania czy prezesowania. Cupiał popełnił katastrofalny błąd nie żądając zaświadczenia o niekaralności od osoby o której w życiu nie słyszał.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 11.08.2016 o godz. 15:06.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów