The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2015, 09:44
K. Moskal napisał(a):
- Od miesięcy mówimy o tym, że mamy problem na skrzydłach. Nie wyczaruję żadnego innego zawodnika, bo nie mam takich zdolności. Musimy borykać się z tym problemem, szukać rozwiązań i tyle. Czy ktoś się nadaje, czy się nie nadaje... Tak jak powiedziałem o Rafaelu, wydaje mi się, że jest to zawodnik, któremy odpowiada bardziej gra w środku pola, ale z Górnikiem z konieczności zagrał na lewej stronie. Zdaję sobię także, że Boban ma takie, a nie inne możliwości, jest to bardzo solidny zawodnik jeżeli chodzi o defensywę, ale mamy także Burligę, który również czuje się lepiej na prawej obronie. Musimy takie, a nie inne decyzje. Nic nowego tutaj nie wymyślę.
Czyli potwierdziło się wszystko, czego się obawiałem. Moskal próbuje z uporem maniaka wpasowywać piłkarzy do jedynej taktyki jaką zna, "czy się nadają, czy nie nadają".
Będę szczery - słabo to widzę. Obym się mylił...

Żródło.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów