|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie tak: Braun zaprezentował się tak jak chciał, ale 3 krotnie wspominanie o 1050 rocznicy jest słabe. Skoro gość ma 7min na powiedzenie wszystkie, a 3 razy powtarza jedną rzecz to czyżby nie miał nic ważniejszego do powiedzenia? Do tego z jego słów można odnieśc wrażenie że przyszłośc Polski powinniśmy oddać w ręce Boga i patrzeć co z tego wyjdzie.
Kowalski - na plus, do tego wypowiedz o obozach naprawdę świetna. Korwin - średnio, ale nie palnął żadnych głupot. No i musze poczytać o tych JOWach, bo mnie zaskoczyl ten zakład z Kukizem. Kukiz - spodziewałem się dużo więcej, wypadł słabo. Nie najsłabiej, ale słabo. No i ktoś mi powie jakie on ma poglądy oprócz JOWów? Tanajno - szkoda gadać, gość się "totalnie ....a skompromitował". Duda - wyuczone śpiewki, cięzko było nie odnieść wrażenie że mówi to sztucznie. Szkoda, że nie był bardizej sobą bo mógł dużo więcej z teog wyciągnać. Też średnio wypadł. Palikot - wiadomo, że on celuje w lewą strnę więc to samo - kilkukrotnie wspomnienie o konserwatystach, że on jest jedyny który pociągnie kraj do przodu itp itd. Pewnie zapunktował u tych 2-3% co go popierają, ale reszta dużo nie zapamięta z jego wywodów. Wilk - mądrze się wypowiadał, ale niczym szczególnym nie błysnął. Ot taki kolejny kandytat z mądrymi poglądami, mądrze mówi, ale brakowało tego błysku. Ogólnie wystep mimo wszystko na +. Jarubas - cięzko mi powiedzieć, bo praktycznie na nic nie zwróciłem uwagi. Ogórek - chciała być pewna siebie, powiedzmy że w miarę wyszlo. Ogólnie mówiła ładnie, mądrze, dobrze wygląda. Myśle że mimo wszystko zyskała trochę na tej debacie. Chyba wszyscy. ogólnie uważam, że mimo iż nie była to prawdziwa debata to był to bardzo dobry pomysł. Każdy kandydat miał w końcu szanse się zaprezentować w telewizji publicznej, a o to nam chodziło przecież. w dodatku z powaznymi kandydatami nie wypadali blado, niektórzy wręcz bardzo dobrze. Zobaczymy jaki to da efekt w niedziele. Ja mam nadal mieszane uczucia. Raczej pójdzie glos na Korwina (jestem liberałem, co prawda nie aż takim ale wiadomo że nie uda się wszystkiego wprowadzić, a jak zacznie chociaż to będzie dobrze), chociaż coraz bardziej przekonuje mnie Kowalski. Kukiz też jest inteligentny, ale musiałbym znać więcej jego poglądów. Braun jest zafascynowany religą, jak dla mnie za bardzo.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 06.05.2015 o godz. 09:37.
|
|
|

|
||||||
|
|