Ogryzek napisał(a):

|
I jestem pewny że tacy jak ty "mędrkowie" przerzucą się na Legię, Amicę czy coś tam innego. Zapomną o Wiśle w okręgówce. A ci "kibole" jako jedyni wesprą swój klub. Więc nie pouczaj innych jak mają wyglądać relacje w klubie na linii właściciel-kibice.
|
Ogryzek, przeinaczasz rzeczywistość. Jak widac wsparcie "kiboli" nie jest wystarczające do tego by a) pociągnąć akademię na własną rękę b) utrzymac klub w ekstraklasie c) zapłacic w cuglach kary i miec w d*pie zakazy. Więc jakie argumenty są za zachowaniem 'twardej' postawy wobec własciciela i to na wszystkich frontach?
Kara jest z d.. bezsprzecznie. Ale jeszcze kilka takich opraw i o złotówce 'od konsumentów' na akademię będzie można zapomnieć - czy chcesz tego czy nie. Pytanie jak się odnaleźć w nowej rzeczysistości, bo zapowiadało się przyjemnie (spokojne derby) a wyszło niestety jak zawsze.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA