The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2014, 19:00
emj10 napisał(a):Wyświetl post
............
Myślę,że nie zrozumiałeś do końca mojego przekazu. Ale dzięki za chęć rzeczowej rozmowy.
To normalne co napisałeś i ja także nie oczekuje, ani u was, ani u nas, czy w Polsce w ogóle, że ktoś nagle stworzy wylęgarnie samych "kogutów" piłkarskich, zdolnych wojować na zachodzie.

Szokuje mnie po prostu trochę, że skauci zachodni, ciągle kogoś od Was wezmą, jakby nie sprawdzali, czy choć jeden w tym stuleciu z waszego klubu, zaistniał jako tako w tej zachodniej piłce. Nie śledzę waszych transferów aż tak dokładnie, ale jakoś nie mogłem sobie takich piłkarzy przypomnieć ( twoja personalna wyliczanka nie ma tu zastosowania) , podczas gdy u nas na szybko wyliczyłem ich sporo. Może coś u was pominąłem i zechcesz mnie poprawić, ale gdy konfrontuje tę, nazwijmy to : medialną propagandę o waszej rzekomej kużni piłkarskiej - z faktami i realiami, to aż się dziwię, że nikt dotąd nie zapoznał się z tymi faktami. Wiem, że powiesz o przyszłości i niezbędnym czasie na owoce waszych, póki co życzeniowych działań, ale ja też mam podobne życzenia i nadzieje z naszą młodzieżą i trudno polemizować, czyja życzeniowość jest większa , zwłaszcza, że w bazach treningowych, także póki co nie przodujecie. Nie mniej jednak podziwiam waszą zdolność do sprawnego spławu tych , jakby tu nie przesadzić, przepłacanych przez zachód, waszych asów ( poza 2 bramkarzami).
Ostatnio edytowane przez kot : 18.02.2014 o godz. 19:19.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów