|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Spotaknie pomiędzy Wisłą a Jagiellonią zakończy się | |||
| Przekonującym zwycięstwem Białej Gwiazdy! |
|
21 | 31,34% |
| Skromnym zwycięstwem Białej Gwiazdy |
|
32 | 47,76% |
| Remisem. |
|
12 | 17,91% |
| Niestety, goście wygrają. |
|
2 | 2,99% |
| Głosujących: 67. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A kogo to obchodzi, ze w Kielcach strzelilismy w ostatniej sekundzie spotkania - to nie oznacza, ze mamy tak samo stracic gola w nastepnym spotkaniu.
Jeszcze dwie wypowiedzi Stokowca jedna głupia jak but: "Walka była receptą na dobry wynik. W momencie kiedy ułożyliśmy swoją grę, to straciliśmy gola. Szanujemy ten punkt i myślę, że remis nie krzywdzi żadnej z drużyn” – dodał. Jak nie krzywdzi zadnej z druzyn jak jego Jagiellonia nic nie pokazała a My pracowalismy na punkty cały mecz, czasami trenerzy najpierw gadaja a potem mysla - taki jest własnie Stokowiec, i jak tu takiego trenera szanowac Pokazalismy mu jednak jak bardzo sie mylil mowiac, ze z Wisły zostala juz tylko nazwa i tutaj druga wypowiedz: Chciałbym odnieść się do cytowanej ostatnio wypowiedzi. Moim zamiarem nigdy nie było zdeprecjonowanie Wisły i nie chcę sztucznie podgrzewać atmosfery. Nie jestem trenerem, który szuka taniej sensacji. Jeżeli ktoś poczuł się obrażony, to pragnę przeprosić” – wyjawił Piotr Stokowiec. Szkoda tylko, ze bardziej nie dostał po dupie ale bedzie jeszcze w tym sezonie ku temu okazja |
|
|

|
||||||
|
|