jedynie co bym chcial od Smudy to to zeby wkoncu Wisla grala ustawieniem klasycznym 4-4-2 - to na nasza slaba lige jedyna mozliwosc ....wiem, wiem , wszyscy graja 4-5-1 - ale takim systemem trzeba umiec grac- i miec umiejetnosci - nie tak jak w Polsce .....domyslam sie ze w tym sezonie punkt nadrzedny to utrzymanie- ale chcialbym wkoncu widziec takie ustawienie- 2 napastnikow ( skoro nikt nie chce przyjsc to Brozek + jakis dziki z lapanki - moze odpali) def i ofen pomocnik - skrzydla - i 4 w obronie - takim systemem dawno temu cokolwiek polski klub znaczyl w europie- tzn nawiazywal jakakolwiek walke ....jak ze Smuda to trener old schoolowy to moze wkoncu sie doczekam ....choc reprezentacja niestety tez grala z 1 napastnikiem i 2 def pomocnikami niestety ..... jesli ten sezon ma byc tak marny jak poprzedni - to zyczylbym sobie chociaz waliki , bo na jakies wyzsze cele nie licze, jestem realista i nie chce sie ponownie rozczarowac ...a do wszystkich szczekajacych na Smude : ja go tez nietrawie- ale zejdzcie na ziemie- jjaki powazny trener przyjdzie do tego Cupialowskiego cyrku

? tutaj nawet juz przecietni zawodnicy nie chca przychodzic ....do tego doprowadzil komornik z Myslenic ...i nie chodzi i mi o slaba gre i brak wynikow- po prostu teraz z Wisly pol Polski kpi .... ito wszystko w 2 lata ....niesamowite ...moze jeszce jakis pomnik dla BC ...bo o oprawach nie wspomne