The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2013, 00:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Tylko to jest jedna sprawa, a ocena Cupiała jeśli ma być uczciwa musi brać pod uwagę środowisko w jakim działa. Stwierdzenie "nie interesują mnie inne kluby" pokazuje tylko, że jako punkt odniesienia bierzesz własne wyobrażenia jak to wszystko powinno wyglądać. Niezbyt to uczciwe...
Pisząc o tym, że mnie nie interesują inne kluby miałem na myśli to, że jestem związany z Wisłą i jej los mnie interesuje.

Jeśli chcesz uczciwej oceny to oczywiście na jednej szalce kładziesz mistrzostwa ale jest też druga szalka...
Przypomne, że mówimy o 15 latach.

Piszesz o środowisku...
OK. Gdzieś w tym kraju. Mniej znani ludzie, mniej znane kluby.

Można zbudować bazę...

Można wybudować szkołe...

I taki cytat:

Cytat:
Rekord SI co roku przeznacza na finansowanie sportu dzieci i młodzieży połowę swoich zysków.
Gdzie finansowo są Sadlok i Szymura a gdzie ...

I wcale u nas nie trzeba na to wyciągać było dodatkowych pieniędzy. Wystarczyłaby chęć i gospodarność.

6,5 miliona, może by się zebrało z nietrafionych transferów łysego... Ile mamy do zapłacenia Mandziarze ?

Dobre tu zdanie padło o filantropie i inwestorze.

PS. Nie będe się kłócił o Ruch, ale jak czytałem sprawozdania finansowe Wisły, to chciałem je porównać z innymi klubami i znalazłem Ruchu za 2010, pamiętam, ze się bilansowali i nie mieli długu. Szukać tego mi się nie chce, opieram się na pamięci.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 09.03.2013 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów