Dzimi napisał(a):

|
To się Stanowski przejechał po Cupiale i wypunktował jego bezmyślne poczynania i urągającą inteligencji człowieka paplaninę.....ble,ble,ble,ble,ble....
|
I jeden z komentarzy "Ocenianie posunięć Cupiała w sporcie i w biznesie przez Stanowskiego jest tak śmieszne jak ocenianie taktyki Mourinho przez Przytułe w C+"
Nic dodac,nic ujac...
Albo ten " Stanek wszystkie Twoje dywagacje i pastwienie się nad Cupiałem i Wisłą, możesz sobie w dupę wsadzić. Niezaprzeczalnym faktem jest ,że Wisła za czasów Cupiała jest najbardziej utytułowanym klubem w naszej skopanej,a to jak do tego doprowadził czy przez kaprys czy też nie to już jego sprawa. Swoją drogą Krzysiu uczyć biznesu Cupiała.... którego majątek liczy się w setkach milionów i uczyć go zarządzania klubem (8 mistrzostw w 15 lat) to trochę groteskowe w Twoim wykonaniu nie uważasz? Co do akademii to ona powstanie, już są zatwierdzone plany budowy w podkrakowskich opatkowicach. Ja wiem ,że teraz jest modne żeby "jechać" po Wisłe ale Legia z jej najmądrzejszym prezem na świecie nie będzie mieć takich wyników w życiu!!! Popatrz jakie to zabawne i w jakim świetle to stawia Legie, Wisła zarządzana Twoim zdaniem przez dyletanta zdominowała w ostatnich latach rozgrywki w których bierze udział również drużyna najlepiej zarządzana , ze świetną szkółką , najlepszymi kibicami pięknym stadionem , całą masą sponsorów i przychylnych jej dziennikarzami. Poprostu brak słów. "
I tyle w temacie analiz i racji Stanowskiego.