Lemoniadowy Joe napisał(a):

|
a co nam broni poskładać świetnie kadrę z Polaków plus Czechów i Słowaków w odpowiednich proporcjach oczywiście , bo ja nie widzę większych problemów po za tym ze kosztowało by nas to trochę więcej niż Victorie i u nas wynik chce sie na juz.
|
nie wiem co Nam broni, ale wiem ze jest jeszcze 15 druzyn w ekstraklasie w tym kilka z pieniedzmi i ...one jeszcze tak nie zrobiły. Tylu debili mamy w Polsce ze jeszcze na to nikt nie wpadł, czy moze ten pomysł jest nie do zrealizowania z wielu powodów?
No chyba ze myślicie ze kibice zaczynając od Bełchatowa i Podbeskidzia kończąc na Lechu i Legii nie chca by ich druzyna była najlepsza i osiągała same sukcesy.
p.s. Najepsi z tych regionów grają w Bundeslidze, a My możemy mieć maksymalnie Tomka Jirsaka albo Vladka Vidliczke.
Lemoniadowy : of course ze w Polsce 75% transferów to transfery przez znajomosci albo pilkarza albo menago.To taki nasz odpowiednik scoutingu. Moze i Jirsak był przepłacony, był jaki był ale wole go od Bruda, po za tym papiery miał niezłe, a że wyszło jak wyszło. No ale dzis stan mamy taki ze pewnie 75.000 euro bysmy nie zapłacili a wtedy daliśmy 10x tyle. Bieda panie, bieda. Teraz naszym jedynym argumentem w rozmowe z piłkarzem jest ...Kraków jako fajne miejsce do życia. Aspektów sportowych zero.