|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie znam się na boksie lepiej od całego świata, mam jednak swoje zdanie na temat umiejętności bokserów i nie ze wszystkimi mądrościami "książkowych ekspertów" się zgadzam. Jak już tak przytaczasz słowa ekspertów to Rafael przewidywał zwycięstwo "emeryta" Cunninghama nad "młodziencem" Adamkiem... Podobnie ostrożnie wypowiadało się kilku bokserów. Znam się na boksie (mniej) i na sportach motorowych (więcej) - co w tym dziwnego? Nie spotkałeś nigdy osób zafascynowanych kilkoma dyscyplinami? Nie moja wina... Jeszcze o szybkości i technice Adamek vs USS - rozumiem, że muszę się zgadzać z opiniami mówiącymi, że Adamek był zawsze szybszy i lepszy technicznie inaczej się nie znam? Ciekawa teoria... Wg mnie Adamek miał inne atuty, którymi górował nad Cunninghamem i na pewno nie była to szybkość czy technika. ps. Twoje zdanie w wielu tematach zauważyłem jest "podobne do większości" - przysłowia związanego z tym zjawiskiem przypominać Ci nie będę. Od jakiegoś czasu również tak mam ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.12.2012 o godz. 16:08.
|
|
|