domenica90 napisał(a):

Może już przestaniecie?
Z reprezentacją trzeba być na dobre i na złe! Powinniście być wczoraj pod Pałacem, razem z tą rzeszą wiernych kibiców i podziękować piłkarzom za to, że łaskawie rozegrali 3 mecze (a w sumie to jakieś 80 minut, bo resztę przeczłapali).
Za 250 tys. zł na głowę, to ja bym zeżarła tę trawę z boiska, a nie tylko ją gryzła. No ale to mało, nie dostali 50 darmowych biletów, tylko 11!
Według moich znajomych ja jestem drugim Tomaszewskim, piłkarze walczyli i dali im wspaniałe emocje, a Boenisch rozegrał świetne 3 mecze.
No, to ja już wolę być tą narzekającą Polką.
|
No i dobrze - bądź narzekającą Polką

Znajomi zadowoleni - też dobrze

Piłkarze myślę, że grali tak jak na ten moment potrafili - jacyś znajomi Smudy czy kogoś tam od "przygotowania fizycznego" zrobili im dobrze na zgrupowaniach plus ogólnie znany taktyczny i inny analfabetyzm S no i jest klops.
Cóż - normalny prezes PZPN policzyłby w 2009 ile może zapłacić trenerowi i poszukałby za tą kwotę możliwie najlepszego. Lato znalazł "trenera" dupoliza na swoim poziomie, zapłacił mu tyle żeby się zamknął no i są skutki. 2,5 roku spokoju dla jednego i drugiego, a wynik... może się uda. Co do reszty fachmanów - sprawdziłby referencje, osiągnięcia itd.
Szkoda, szkoda - drugiej takiej piłkarskiej imprezy w Pl już pewnie nie zobaczę.