|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
2. pedałów też nikt nie rozumie(znaczy większość 3. Mamy w dupie, no i? 4. A po co ktoś ma nas bronić? Czy my prosimy "was" o łaskę? Wielmożni się znaleźli 5. a co ma piernik(protest przeciwko ełro) do wiatraka(że paru kolesi napina się na forum do fanów postomderny)? Pijesz do "śmiesznie protestujących", czy do forumowiczów? ps. Ja rozumiem, że ciężko wam przeboleć, że słodkie i przyjemne widowisko zostało zakłócone przez bandę bydła bandyteryjnego. Polecam iść z tym problemem do swego psychoanalityka, a potem na paradzie równości głosić: "MIŁOŚĆ - WOLNOŚĆ - RÓŻNORODNOŚĆ" (oczywiście taka żeby nie była śmieszna, bo media i opinia publiczna potępi) ![]()
2. hahahaa to masz ten problem co ja . Ja mieszkam w Polsce, poza Europe nigdy nie wyjechałem ale jestem oczywiście "ekspertem" w dziedzinie antopologii Beduinów z Afryki płn. P.s A to trzeba teraz mieć trzycyfrowe IQ, żeby zachowywać się jak "człowiek"? buahahaha co ja się na tym forum nie dowiem Ciekawe jakie ma Donald, bo w czasach słusznie minionych jak donoszą pewne źródła, w nieludzki sposób latał ze szlaufem, i jak to się mówi, był twardym kibolem z młyna. Ciekaw jestem, a niby taki wygadany
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.06.2012 o godz. 17:08.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|

|
||||||
|
|