The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2012, 13:29
Glazik napisał(a):Wyświetl post
Łódzka Wybiórcza nie śpi ...

Skandal na gali KSW w Łodzi. Kibole ŁKS: "Śmierć, śmierć żydzewskiej k...!", "Złam mu kręgosłup...!"

- Złam mu kręgosłup, hej Horwich złam mu kręgosłup! - krzyczało kilkudziesięciu kiboli ŁKS podczas walki Antoniego Chmielewskiego z Amerykaniniem Mattem Horwichem na 19. gali KSW w łódzkiej Atlas Arenie.
ZOBACZ TAKŻE

"ŁKS, klubem Łodzi jest!" - krzyknęła grupa kiboli klubu z al. Unii jeszcze przed rozpoczęciem 19. edycji KSW w Łodzi. Kolejny raz dali o sobie znać podczas czwartej walki, między Antonim Chmielewskim a Amerykaninem Mattem Horwichem. Po pierwszym gongu, ryknęli "Chmielewski, ch... ci na imię!". Ale kilkunastu tysięczna publiczność gali była zmuszona do wysłuchiwania jeszcze bardziej chamskich okrzyków m.in. "Śmierć, śmierć żydzewskiej k...!" oraz takich, które były skierowane do polskiego zawodnika. "Złam mu kręgosłup, hej Horwich, złam mu kręgosłup!" - wyli. Kiedy Chmielewski bronił się przed kolejnymi ciosami Amerykanina, wtedy kibole najgłośniej krzyczęli "Dobij go, dobij go!". Okrzyki pseudokibiców nie podobały się reszcie widzów, którzy próbowali je zagłuszyć głośnymi gwizdami. Ostatecznie 30-letni zawodnik Gwardii Warszawa przegrał walkę w dogrywce. Kibole ŁKS byli szczęśliwi.
Co on im zrobił?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów