|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Skąd słowa nienawiści u ełkaesiaków ?
Podobno Antoni Chmielewski (już jako zwycięzca dwóch turniejów KSW) 2 lata przesiedział w zakładzie karnym za włamanie, podczas którego zabity został człowiek. Według plotek, dostał tylko 2 lata więzienia, bo współpracował z Policją. Są to jednak informacje nieoficjalne. wg gówna |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Myślę, że z całej gali wszyscy zapamiętają tę właśnie walkę. Jak nie lubię MMA i uważam ją bardziej za cyrk niż sport (oglądałem w towarzystwie), tak tu naprawdę widać było ambicję i charakter. Przy czym Silva to nie był jakiś lamus, jak przeciwnicy obu gwiazd gali.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 14:35.
![]() absurdalne uczucie gdy Maor Melikson strzelił gola cracovii
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Kalidov przegrał.[/QUOTE]
Pablo84 nie filozofuj bo czeczen by go zjadł pojutrze Czekam na walkę Materli z Kułakiem bo trenowałem w Adlenalina Fight Częstochowa i wiem że się nienawidzą to będzie walka w dwa ognie może dojdzie do skutku
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 15:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pablo ma rację Khalidov nie sprawdził sie znikim dobrym od dawna nie powalczył nic jak dla mnie robią znim show jak z Pudzianem
Materla - Kułak nienawiśc ? czyli swego rodzaju freakfight tylko z przeciętnymi prawdziwymi zawodnikami ? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Khalidow w polsce nie ma równego sobie dlatego to tak wygląda nawet Materla nie chce się z nim bić
Mamed mówił że jest 12 w rankingu a jedenastka jest w UFC więc z kim miał się sprawdzać? Mówisz o Drwalu ale to Soszyński "The Polish Experiment"( którego wzieli nawet do gry na konsole) jest najbardziej rozpoznawalnym polakiem w UFC i mówił po gali że Mamed od 2 lat jest gotowy na UFC więc Pablo 84 .......i głupoty wyskakując Drwalem prawda że polsat robi widowisko dla polaków a nie wąskiej grupki "internetowych ekspertów" $$$ Widowisko dla oglądalności dla reklam dla sponsorów więc występują ogórki ale tylko Mamed ich niszczy a reszta polaków ma z nimi problemy tak jak Materla z Silvą Chmielewski z Horwitchem ruszyć dupy z przed komputera i na trening krytykować każdy potrafi
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 17:48.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak nie sprobuje to nie bedzie wiedzial czy sobie poradzi - dla mnie sobie poradzi, ma technike a to jest bardzo wazne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.05.2012 o godz. 19:14.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
napewno Khalidov zasłużył na szansę walk w USA ale czy jest najlepszy w PL ? tak twierdzi KSW które pompuje go na gwiazdę od dawna równolegle z Pudzianem, Soszyński nie wypowiada się o Drwalu bo nie walczy na KSW i nie było ku temu okazji
Materla ? ten wspominany Soszyński jasno dał do zrozumienia, że jest mocno przeciętny a walkę zrobił razem z Silvą całkiem fajną, jednak ja tam dalej widzę remis i dogrywkę ![]() jeszcze o Khalidovie i UFC to, że on chce to jeszcze nie wszystko UFC w tym momencie ma jego wagę bardzo bardzo mocno obsadzoną, zaraz debiutować będzie Hector Lombard z Bellatora do tego KSW nie będzie chciało łatwo wypuścić z rąk największej gwiazdy a walcząć dla UFC niemożna walczyć gdzie indziej
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 13.05.2012 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie.Nic dodać nic ująć.
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Miał walczyć z Lombardem lub Santiago a przyjechał ten trzeci ogór i tak to wyglądało Dlatego nie ma już z kim w Polsce walczyć same Najmany Zostaje UFC, Striceforce lub Belator tam są kozaki tam sa $$$ ![]() absurdalne uczucie gdy Maor Melikson strzelił gola cracovii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak wogule Dana jest nim zainteresowany to obstawiałbym początek w Strikeforce i po paru walkach jak się sprawdzi dopiero UFC to by była dobra droga w UFC w obecnym momencie nie widzę dla niego miejsca. Do tego brakuje mu obycia z klatką i ... językiem angielskim oraz całą otoczką walk w USA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Najman zamawia drinka w knajpie
http://www.youtube.com/watch?v=OiqXG...layer_embedded ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cain Velasquez - Antonio Bigfoot Silva
http://www.youtube.com/watch?v=PB-c6PdhoDg Takiej rzeźni nie było od lat chyba - k..wa krwi więcej niż w najlepszych horrorach ![]() ps. zmieńcie ten tytuł tematu faktycznie :/ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wow, faktycznie kozak walka. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem
![]() Szkoda tylko, że już usunęli z yt... jakby ktoś złapał mirror, to niech się podzieli jeszcze raz. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.fight4free.com/2012/05/ve...o-ufc-146.html walka w dobrej jakości, Cain wraca do gry
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wg mnie to troche szczescia mechiko, łuk poleciał i w bardzo znaczynm stopniu zamieszał w przebiegu walki, Bigfoot to nie jest koles co by sie w parterze normalnie dał aż tak obić wg mnie
w każdym razie zwycięstwo jest zwycięstwem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, on nie miał mistrza w bra jiu-jitsu?No chyba, że mi się pomyliło, bo trochę tych Silv jest
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma czarny pas BJJ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Jak to jest - w UFC nie dostałby ani centa z reklam czy transmisji? Nie wierzę że nie płacą zawodnikom ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w okolicach Rynku można będzie dzisiaj pooglądać KSW?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na 99 % w Sport's Pubie w połowie Sławkowskiej
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Banialuka- plac szczepański, tanie piwko po 4zł i ksw też mają nadawać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nie przesiadaja czasem tam pejsy ? tak mi sie obilo o uszy ze tam pelno zydow
pewnie nic do pytania nie wnosi ale tak chcialem sie upewnic ;] ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a wiesz co, dotychczas jak tam bywałem, nie natknąłem się na żadnych, nikogo w barwach też nie widziałem. A nie pomyliło Ci się z tą knajpa na Mikołajskiej (english club czy jakoś tak), tam to na pewno. Co do miejsc do jeszcze pewnie w Irish Embassy będzie transmisja, tylko to dla tych których nie w....iaja Irole i Angole wydzierający mordy wniebogłosy.
Z innej beczki - ciekawi mnie, może sie ktoś wypowie o szansach Polaków w walkach ? Jak widzicie szanse Błachowicza i Pudziana z tym Grekiem ? ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w necie gdzies mozna chwycic ksw?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła