The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2012, 19:53
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Przyjacielu arti rywal z Hiszpanii Jimenez piotrek06 pokaż mi mecz w którym zawieszonego szkoleniowca zastępuje trener juniorów.Co do Moskala to małe sprostowanie Moskal może ale niekoniecznie musi być zawieszony akurat w spotkaniu ze Standardem.Ale sezon jest długi Wisła musi gonić czołówke. Więc może być nerwowo na ławce jak i na boisku i w razie W Moskal może być wtedy zawieszony nawet na kilka meczy i to raczej Musiał asystent przejmuje stery i naprawdę może być tragicznie
To zależy jak rozumiesz słowo zawieszony, bo jeśli chodzi ci o czerwone kartki to:
1) przypomnij mi kiedy ostatnio jakiś trener Wisły był zawieszony
2)Moskal to chyba raczej spokojny człowiek
3)Nawet przy zawieszeniu to moskal będzie ustalał skład i taktykę a podejrzewam że nawet ewentualne zmiany, Musiał będzie tylko stał sobie przed ławką rezerwowych i co najwyżej krzyczał jakieś drobne wskazówki więc z tą tragedią nie przesadzaj
jeśli słowo zawieszony rozumiesz jako odsunięty od drużyny( w pierwszej chwili myślałem że o to ci chodzi) to żeby daleko nie szukać, Kasperczaka zastąpił Kulawik który jego asystentem nie był.

PS. odnieś się do drugiej części mojego posta i podaj jakie warunki twoim zdaniem powinien spełniać asystent trenera Wisły

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów