The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2011, 12:56
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
i jeszcze uwaga ogolna -
wskażcie mi logikę takiego rozumowania:

"chcemy ś[...], hapola z Tychów, bo młody, Polak i zdolny (hoooy, ze w głowie pusto a koledzy "jebiom Wisłeee") - DAJMY MU SZANSĘ! Młody jest, wyrobi się -

nie chcemy Moskala, bo niedoświadczony, Polak i na pewno niezdolny - NIE DAJMY MU SZANSY! Nie wyrobi się."

Odpowiedz jest banalnie prosta: oba przypadki łączy kryterium czysto sportowe (nie uwzględnia spraw kibicowskich).

Edit:
To samo z Kazikiem. Jedni na jego kandydaturę patrzą od strony sportowej a drudzy z perspektywy kibica.

Edit2:
100 lat historii, poparcie kibiców, równy sufit etc. nie powinno automatem dawać mandatu do objęcia posady trenera. To nie jest droga rozsądnego rozwoju. Wiem ze dla niektórych klub z polskim wiślickim trenerem, heteroseksualnymi Polakami w składzie, i z 5k fanatyków to 'piłkarskie niebo'. Rozumiem, natomiast mam inne zdanie, czy to odnośnie klubu czy wyboru trenera. Z mojej strony to koniec w tym temacie, przynajmniej do momentu podjęcia decyzji przez Zarząd. Nie mam nic więcej do dodania. Wesołych świąt!
Powód: Edit2
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.12.2011 o godz. 14:08.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów