Cytat:
Szybko odpowiem na pare wczesniejszych komentarzy, owszem od 14 lat bywam na stadione , wtedy to ojciec wziol mnie pierwszy raz na mecz poniewaz pochodzi z krakowa, wiec gdy byla tylko mozliwosc to jezdzilem na mecze przez ten czas, o parkingi pytalem bo pierwszy raz bylem auto na meczu zawsze jedzilem komunikacja publiczna. A jesli kogos obrazilem tym co pisalem to przepraszam nie bylo to moim zamiarem , chcialem tylko dac info o blokadze, a to jakie mam ja czy inni poglady chyba nie jest wazne w kibicowaniu.
pozdrawiam Lewacki Kibic Wisly
|
Wez sie czlwieku w glowe puknij, co Ty za glupoty piszesz. Zatsanow sie co robisz bo moze jeszcze jestes do uratowania. Obejrzyj filmik ze Szczuka w roli glownej, ktory podeslales w pierwszym linku. Zobacz jaka to jest propaganda (ktora tez tutaj reprezentujesz swoimi wpisami). Tam sie mowi na osoby, ktore chca zamanifestowac swoja Polskosc, oddac hołd przodkom 11 listopada, jako o faszystach. czy to jest normalne? Poza tym lubisz byc manipulowany przez pedalow czy innych wykolejencow? To gratuluje, ze ustaniesz ramie w ramie z tymi po.......encami 11 listopada
I jeszcze jak mozesz to mi napisz co jest zlego w zdaniu "Polska dla Polakow"? Jak dla mnie to wlasnie tak powinny wygladac panstwa, Polska dla Polakow, Niemcy dla Niemcow itd a nie mieszac sie. tym bardziej mieszac sie kulturowo bo to nie ma sensu bytu. Inna religia, inne zasady w zyciu tworza tylko podzialy w takim panstwie multikulturowym. To jest eksperyment wsadzic milion turasow do Niemiec, przeciez logiczne, ze Ci ludzie zaczna tworzyc swoja wlasna ojczyzne w Niemczech na wzor swojego Panastwa. I dla Ciebie to jest normalne, ze w Niemczech powstanie druga Turcja? To jest wlasnie patologia nad ktora teraz sie spuszczasz a za 20 czy 50 lat mozesz plakac jak Cie jakis brudas okradnie czy kaze Ci zburzyc Twoj kosciol (chociaz pewnie z tego to bys sie cieszyl) tak jak np ostatnio w Londynie. Ludzie to zwierzeta, jak mozna niedzwiedzia polarnego w.......ic do Afryki?