|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie zauważyłem takiego tematu, a myślę, że się przyda, bo nie wszystko z tej dziedziny da się zmieścić w temacie politycznym.
Przejrzałem w EMPiK-u Gazetę Polską Codziennie - według mnie niewypał. Głównie depesze PAP-u, zajawki artykułów, które będą w "gazecie matce", dość tabloidowa forma. Nawet stałym czytelnikom GP nowy dziennik za bardzo się nie podoba. Pierwszy numer uzyskał duży sukces sprzedaży (chyba coś koło 150 tys.), ale jak poziom nie pójdzie w górę, to trudno to będzie utrzymać. Chociaż nie jestem raczej targetem tej gazety, może tym, do których jest skierowana, to się podoba? Jakby się nie udało, to byłaby duża porażka Sakiewicza - dziś ogromna grupa ludzi na prawym krańcu sceny politycznej nie ma dziennika, który byłby do nich skierowany, więc wydawałoby się, że gazeta o takim zabarwieniu politycznym musi odnieść sukces. To środowisko to nie do końca moja bajka, ale ciekawi mnie, jak wypali to przedsięwzięcie. http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...ku-19-wrzesnia Cytat:
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 13.09.2011 o godz. 23:43.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|

|
||||||
|
|