The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2011, 23:01
1q2 napisał(a):Wyświetl post
E tam - Turki to piłkarski kosmos ale sprzedali mecz - nie widziałeś tego?, po golu dla Legii - 2 Turków się cieszyło a trzeci z tylnej kieszeni wyjął kalkulator i upewniał się ile skosi.

""Wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania, w którym byliśmy zdecydowanie lepszą drużyną. Przeważaliśmy niemal cały mecz i tylko moment nieuwagi zadecydował o wygranej Legii. Jestem przekonany, że w rewanżu w Polsce wygramy i awansujemy do kolejnej rundy kwalifikacyjnej Ligi Europy" - powiedział na pomeczowej konferencji trener Gaziantepsporu Tolunay Kafkas."

Facet ma racje, byli lepsi, i tylko to sie zgadza.
Wyjazdy to u nich jednak lekka lipa, a do tego bedzie korba wiec zobaczymy jak im sie bedzie gralo. Szanse 60/40 moim zdaniem.

Ciekawi mnie Slask. Co tam mentor wszystkich trenerow wymysli... Autobus odpada, pozostaje czolg.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów