|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ch.... grają te Turki, klepanie jak na podwórku. Też pewnie będą narzekać że mieli przewagę, strzały i takie tam.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale murzynowi sanki zrobili ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
I co z tego, że to polski zespół? Polske reprezentuje kadra nie Legia, Lech czy Polonia. Może na nastepną runde LE zorganizujemy specjala i wybierzemy sie na jakiś wyjazd z Legią. Wkońcu to "polski zespół". Mam nadzieje, że nie dożyjemy takich czasów, że starozakonni będą grać w pucharach... i co siądziesz przed TV i bedziesz skakał z radości, gdy strzelą gola? Pewnie tak, bo Cracovia to "polski zespół" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Na Futbol24 doliczony czas. Legia już tego zwycięstwa nie wypuści z rąk. Szacunek za to, że mając z 2 sytuacje w meczu strzelają jedną bramkę. Niech grają dalej, nasz Koń Trojański w postaci Maćka "Złotoustego" Skorży popracuje dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie spiewaja kibice , tylko grupki debili. Takie grupki "dzieci wojny" także znajdują się na Wiśle. Oni się nie liczą, to jest tylko przegrana grupa społeczna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zaczyna się- jak co rok...
![]() No i mamy niespodziankę |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
rozumiem, że po dwumeczu Shahtior - Cracovia płakałeś. przykro mi. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kibice wszystkich polskich drużyn łączcie się.
Kocham takie spotkania. Jedna drużyna przewyższa piłkarską drugą o dwie klasy, ale rywal za wszelką cenę broni dostępu do swojej bramki. Finalnie ten lepszy przegrywa spotkanie i mam ogółem mniej sytuacji bramkowych od rywala. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Koniec meczu, nieslychane Legia wygrała z Turkami na wyjeździe![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Tacy mnie wlasnie najbardziej denerwuja: wyrzucasz drzwiami - wraca oknem. Wyrzucisz oknem i zamykasz okiennice - łup! spada w oblokach sadzy kominem. I tak w kolko. Nie dociera nic. Jak romka z dzieckiem na dworcu glownym. Nawet jak przy.......isz to sie nie odczepi. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skończcie już to, co roku to samo... Punkty do rankingu są, jak nie zjebią drugiego meczu Maciek Skorża zostaje w Legii. Nic tylko świętować
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jest! mamy zwyciesto. Kolejny punkt do rankingu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brawo Legia - odrobili to co stracil Slask.
Turcy bez pomyslu - są jak najbardziej do przejścia. Tym bardziej szkoda Slaska bo mogl byc super tydzien w pucharach ale moze co sie odwlecze ... ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ten sezon, jeśli chodzi o europejskie puchary, jest naprawdę bardzo, baaardzo ciekawy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No trudno wygrali. Turcy w pierwszej połowie zrobili dobre wrażenie i nic poza tym. "Leża Varsova" - wraca z tarczą.
Patrzcie jak to Maskaant fajnie swego czasu powiedział - mniej dymu , więcej ognia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
I dupa. Po imponującym początku Turki strasznie zdziadziały. Cóż, może jeszcze coś w Warszawie ugrają.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gościu ale denny komentarz. Wkurza mnie jak ludzie nie potrafią zachować umiaru w komentowaniu. Jedni się jarają na maxa jak Legia gola strzeli kolejni zaś krytykują, a tu nie ma czego. Bardzo dobry wynik, grali aby osiągnąć ten wynik i się udało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jutro pewnie Skroża będzie opowiadał o przepisie na wielką piłkę Magdzie Mołek w Dzień dobry tefałen. Klaka jak .... pewnie. Wiecie jak to jest TVN-em. Ze sprawy wielkości myszy , zrobią kur.wa słonia. WIELKA LEGIA !!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Że też Śląsk nie wturlał choć jednego gola! Byłyby to naprawdę magiczne 3 dni (tym bardziej, że 2 zwycięstwa na wyjazdach). Oby wszystkie 3 drużyny przeszły dalej, potem będzie losowanie, które sporo powie o szansach,a potem zobaczymy co dalej.
Może tej jesieni polska klubowa piła nieco podniesie się z kolan...?
Ostatnio edytowane przez arti : 28.07.2011 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
I kolejny punkciki do rankingu wpadły-super sprawa.Coś mi się widzi że ten sezon jeśli chodzi o europejskie puchary będzie jednym z ciekawszych i udanych-oby.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Macie opcje ignoruj czu nie widzicie? Uzyjcie tej opcji i bedziecie miec z głowy. Rewanze na pewno beda ciekawe. Czekam teraz na Nocny Hyde Park i wypowiedzi kibicow Legii - zobaczymy czy gra Legii im sie podobała czy Nie, bo jak na razie to narzekali na Wisle tylko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
To byla kolejka cudow... A tak bardziej realistycznie. 2 zwycioestwa polskich klubow i 1 remis. Chyba dawno tego nie bylo. Ale trzeba przyznac, ze w tych 2 zwyciestwach bylo tyle farta, ze głowa mala... Ani My ani Legia nie zasluzylismy na zwyciestwo w swoich meczach. Z drugiej strony gralismy na wyjazdach wiec nie oczekujmy, ze kopacze beda sobie jezdzic do Mistrza Bulgarii czy do Turcji i jechac tamte zespoły przez 90 minut. Zobaczymy za tydzien co wyjdzie z tego tygodnia nadziei. Co do kibicowania Legii ja mam takie samo podejscie jak ktos wczesniej pisal. Dopoki nam idzie super (LM) to niech nawet Legia sobie awansuje do LE. Oczywiscie kciukow za nich trzymal nie bede ale jak im sie uda to bedzie to tez plus dla nas. 1 Wtedy nprawde mozna powiedziec, ze liga staje sie mocniejsza (w wypadku gdybysmy mieli 2 kluby w fazach grupowych LM/LE) = wiekszy prestiz, przyjda lepsi pilkarze 2 Jak beda grac w pucharach to nie beda miec tyle sil i koncentracji jakby mieli grac w samej lidze ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ale ten mecz był nudny!
Góra, niecelny wolej, główka, zgaszenie piłki, faul. I tak w koło Macieju. Macieju - hehe. Nie wiem, czy gol to był przypadek, czy nie, bo mi cięło i widziałem biegnącego MiroRado w szale radości. A potem tylko powtórki tego samego. W sumie zawsze krok do przodu, żeby w końcu rozegrać jakiś Superpuchar z Legią. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myslalem ze bedzie 1:2 - ze Turki jednak wcisna ta jedna bramke. W Warszawie Legia im zrobi kocioł, bo Gaziantepspor to druzyna jeszcze bardziej roztrzepana niz Liteks. I jak kazda zbieranina pilkarskich borciuchow znad Bosfrou nie umie grac na wyjazdach.
Slask tez przejdzie i sierpien moze pierwszy raz od wielu, wielu lat chujowo wygladac nie bedzie. Vrodljak powinien wyleciec z boiska w 54. minucie za druga zolta. Trojkatna glowa nie stracila nic z formy - pewnie dlatego ze to ponoc dubeltowy len i nie trenuje jak mu nakazano. Zewlakow - swietny mecz. Ten facet moze uratowac Skorzy i Legii ten sezon. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
To i ja cos dorzuce.
Piep*zyć wyniki w pucharach , niech wróci normalnosc na stadiony. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ. ![]() Nasze stadiony , nasze zasady ! http://www.youtube.com/watch?v=CgX7G...xpOo9kGcf23YLo - Bogowie Trybun
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem kibicem Wisły ale nie będę płakał że Legia wygrała, a nawet dobrze bo to zwycięstwo dla dobra całej Polskiej piłki a więc nawet w jakiejś części dla Wisły. Jak by Legia przegrała również bym nie płakał, ale prawdę mówiąc chciał bym w tym sezonie oglądać mecze Wisły w LM i śląska i Legi w LE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Ale poza tym zgadzam sie z tobą, fajnie, że Legia wygrała. Chciałbym 3 drużyny w fazach grupowych. I wszystkie 3 mają duże szane (nawet Śląsk, bo Ci cih Bułgarzy wyglądają na strasznych ogórków) ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gratulacje dla Legii za zwycięstwo na trudnym terenie. Kolejne punkty dla Polski w rankingu
Oby tak dalej (chociaż w lidze i tak dostaniecie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|